Pascalle Laban Impens

Hoe werkt het?

Praktische info:

Voor meer informatie kunt u een tijd en datum kiezen, dan neem ik contact met u op: klik hier

Als u een referentie wenst, kan dat ook door dit aan te geven in het contactformulier, dan geef ik u een naam en nummer door.

Kosten:

Het informatie gesprek (telefonisch) van maximaal 30 minuten is vrijblijvend en kost niets. Daarin zoeken we naar vertrouwen in elkaar en als dat bestaat, kan dit informatie gesprek aansluitend vervolgd worden met het intakegesprek.

Intake gesprek en volgende gesprekken duren minimaal 60 en maximaal 90 min. Bij relatiegesprekken met 2 personen duurt het gesprek minimaal 90 min. Een adviestraject is altijd maatwerk. Aan de hand van het intake gesprek zal er een offertevoorstel gedaan worden.
Bij aanvang van een vervolg gesprek dienen voorgaande gesprekken betaald te zijn.

Als je in loondienst bent, zijn er potjes die dit soort trajecten (deels) vergoeden. Als je aan jezelf werkt en je wilt ontwikkelen, gaat dit op alle terreinen van je leven voordeel opleveren. Je komt beter in je vel te zitten, waar zowel jij als je werkgever baat bij hebben. Jij ervaart minder stress wat bevorderend werk voor jouw prestaties. Dit heeft als gevolg dat je ziekteverzuim voorkomt, dan wel vermindert. Vraag dit na bij je leidinggevende of personeelsmanager.

  • Wilt je je verder ontwikkelen in werk en carrière, vraag dan je werkgever om een scholingsbudget.
  • Bent je toe aan heroriëntatie rond jouw baan, vraag dan je werkgever om financiële ondersteuning.
  • Heb je een uitkering, vraag dan de uitkeringsinstantie dan of je in aanmerking komt voor een re-integratiebudget.
  • Heeft u een bedrijf en wilt u begeleiding bij uw werk, onderzoek dan in hoeverre het bedrijf de kosten kan betalen, met de mogelijke aftrekposten van dien.

Wanneer je een afspraak wilt annuleren en doe je dit minimaal 48 uur van te voren, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Als je de afspraak binnen 48 uur annuleert, wordt het wel in rekening gebracht.

Als je op eigen of alternatieve locatie een coachgesprek wenst, kan dat ook. Er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht. Mijn praktijk is gevestigd in Dordrecht.