Pascalle Laban Impens

Waar ik bij betrokken ben

Ik spreek, m.n. over communicatie voor groepen, ik geef kick-off presentaties voor verwerkingsgroepen en begeleid mensen individueel en in relaties en groepen die door zwaar weer gaan of in de verwerking van een scheiding (willen) gaan. Zie ook deze link: Opnieuw Opweg.
Naast mijn HBO opleiding voor coaching en begeleiding heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd zoals; toerusting (s)preken, huwelijks-pastoraat, presenteren, luistercoaching, contextuele therapie, (crisis)pleegzorg, mantelzorg, trauma-verwerking en samengestelde gezinnen, regelmaatje (MEE).

Sinds 2011 geef ik  (ook samen met mijn man) seminars.
O.a. voor jongvolwassenen van gescheiden ouders, die graag duurzame relaties aan willen gaan maar bindingsangst ervaren,
voor volwassenen personen over gebroken relaties, (Opwekking, Flevo, praatgroepen)
op vrouwendagen, op de toerustingsdag voor gescheiden ouders van Generatio (aansluitend 2 workshops).
Op verschillende locaties en in kerkelijke gemeenten heb ik seminars gegeven waar ik gesproken heb over communicatie, man-vrouw verschillen, zelfbeeld, rouwverwerking, gebroken relaties en samengestelde gezinnen.

Ik werk samen met andere experts, dit heeft voordelen voor o.a. betrouwbare doorverwijzing en mogelijkheden tot combinatiekortingen.

Ik werk als partner samen met het online programma S.A.M.E.N. wat herstel biedt in relaties na een vertrouwensbreuk. Wil je het programma S.A.M.E.N. aanschaffen klik dan hier en/of wil je (aanvullende) therapie neem dan contact op met mij via dit formulier: klik hier.
Uiteraard is het ook mogelijk om in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek meer informatie te krijgen, klik dan hier.

Sinds 2000 ben ik  16 jaar werkzaam geweest als vrijwillige nazorger bij de Evangelische Omroep. Dit gebeurde op evenementen zoals de Jongerendag, conferenties en via e-learning, waar ik ook de coaches in mijn regio coördineerde. Daarnaast heb ik 8 jaar ervaring voor trauma opvang naast mijn baan en 9 jaar ervaring in de wijkverpleging (thuiszorg) en 7 jaar als dokters- en bedrijfsarts assistente.